Top 5: De bedste hovedtelefoner til din pladespiller

Hvilke hovedtelefoner egner sig godt til pladespilleren? Vi anbefaler her de 5 bedste.

De fleste vinylentusiaster er enige om, at der næppe findes bedre lyd end den, der kommer fra en pladespiller. Det betyder dog ikke noget, hvis ikke højttalerne eller hovedtelefonerne lever op til pladespilleren. Men hvilke hovedtelefoner skal man egentlig smide sine surt tjente penge efter, hvis man vil sikre, at man har den bedst mulige kompagnon til sine vinyler? Læs med her, hvor vi har testet de 5 bedste hovedtelefoner til din pladespiller.

#5: Kreafunk aHEAD

Med aHEAD har Kreafunk skabt et par moderne hovedtelefoner, der har en fantastisk lyd. De egner sig især til dig, der gerne vil kunne bevæge dig rundt i din lejlighed, imens du lytter til dine vinylplader uden at forstyrre naboerne. De fås nemlig med Bluetooth, og det bedste af det hele er, at de ikke koster en bondegård.

⟶ Set hos Livingshop.dk til 699 kr.

 

#4: AKG 702

Et par klassiske hovedtelefoner, der ikke koster alverden, men alligevel yder dine plader værdighed. Fantastisk gengivelse af især midtonerne, og generelt ingen problemer med, at den farver de forskellige frekvensniveauer, hvorfor de også egner sig til musikproduktion. Hvis du er til bastunge hovedtelefoner, bør du dog vælge nogle andre hovedtelefoner.

⟶ Set hos Gear4Music.dk til 1.117 kr.

 

#3: Beyerdynamic DT770 Pro

Da de først kom på markedet, kostede de omkring det dobbelte af deres nuværende pris. Leder du efter et par hovedtelefoner, hvor bassen virkelig er fremtræden uden at skubbe de andre frekvenser i baggrunden, bør du købe Beyerdynamic BT770 Pro. Udover at have en fantastisk klang, spiller de godt og er særdeles komfortable – også efter du har haft dem på i lang tid ad gangen.

⟶ Set hos 4Sound.dk til 1.099 kr.

 

#2: Sennheiser HD 650

Fantastiske, klassiske hovedtelefoner, der virkelig komplimenterer lyden den varme lyd, du får, når du smider en vinyl på pladespilleren. Fyldt med lækre detaljer; dyb, detaljerig bas, perfekt gengivelse af de midterste toner og en tight diskant. Der er en perfekt balance mellem lydkvaliteten og prisen, og selvom de ikke er billige, vil du med garanti få mere for pengene, end hvis du investerer i et par billigere hovedtelefoner. Det eneste minus er, at de føles en smule stramme, når du tager dem på første gang, men de bliver mere komfortable med tiden.

⟶ Set hos 4Sound.dk til 2.499 kr.

 

#1: HIFIMAN HE-400

Virkelig gode hovedtelefoner, der har en fantastisk gengivelse af de forskellige frekvensområder. Især bassen lyder himmelsk og er fyldt med detaljer, de færreste hovedtelefoner kan matche. De er helt ideelle, hvis du kan lide at lytte til klassisk musik, hiphop eller elektroniske genrer. Samtidig er det ikke kun vinylplader, de fungerer til. De er nemlig også gode på din laptop, hvis du foretrækker det.

⟶ Set hos Lydspecialisten.dk til 3.250 kr.