Nu kan du købe dine vinylplader hos Hi-Fi Klubben

Som noget helt nyt kan du nu købe plader hos Hi-Fi Klubben. Det sker, efter de store plademastodonter Stereo Studio og FONA har drejet nøglen om.

Det er nu muligt at købe dine plader hos udvalgte Hi-Fi Klubben-butikker over alt i landet. Efter store, landsdækkende musikbutikker som Stereo Studio og FONA har måtte lukke på baggrund af svigtende salg, har Hi-Fi Klubben nu taget bolden videre, skriver de på deres hjemmeside.

I 23 butikker rundt omkring i det danske land bliver der derfor nu langet plader over disken, og salget bliver skudt i gang med Metallicas nye album, ‘Hardwired… To Self-Destruct’, der altså nu er landet i de udvalgte butikker.

Da FONA i sommers meldte ud, at de ikke længere kunne kæmpe mod svigtende pladesalg og det stigende antal webshops, lukkede en af de sidste musikbutikker i Danmark, der dedikerede deres forretning til det fysiske musikformat — og dermed mistede mange danske musikelskere deres lokale pladeforhandler.

Lancerer nyt koncept

Hi-Fi Klubben lancerer samtidig et nyt koncept, Hi-Fi Scenen, der i al sin enkelhed går ud på, at aktuelle bands og musikere får et rum, hvor de kan præsentere nye udgivelser for deres fans. Hele Universal Musics musikkatalog stilles til rådighed i butikkerne, hvor interesserede får mulighed for at lytte til musikken på et ordentligt stereoanlæg, inden de køber.

De 23 Hi-Fi Klubben, der i første omgang kommer til at sælge vinyler, ligger i følgende byer: Holbæk, Holstebro, Hørsholm, Kolding, København, Køge, Lyngby, Næstved, Odense, Randers, Silkeborg, Slagelse, Sønderborg, Taastrup, Viborg, Aabenraa, Aalborg og Aarhus.